Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Будемо робити це до перемоги!

Зі Львова на передову поїхали два великі вантажі з найнеобхіднішим для воїнів
12 серпня, 13:37

Учора, 12 серпня, добродійники скерували чергову партію допомоги для ЗСУ.

Про це повідомив на своїй ФБ-сторінці керівник Львівської обласної військової адміністрації.

«Для бійців 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України та 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ 7 автівок придбали в межах ініціативи #1000_автомобілів_свободи, – зазначено, зокрема, у дописі Максима Козицького. – А представники благодійної американської організації Help Heroes Of Ukraine закупили 50 захисних шоломів та 100 бронежилетів шостого класу захисту, які важать лише 8 кілограмів, що суттєво полегшить пересування наших хлопців і дівчат. Окрім авто та амуніції, передали два старлінки, плазми та комп’ютери. За це дякуємо Львівському ІТ кластеру, USAID в Україні, волонтерському об'єднанню «5 Перон» та Sombra».

Йдеться у повідомленні й про те, що для військових бригад, добровольчих підрозділів, медичних закладів та прикордонних загонів в епіцентрах бойових дій благодійний фонд «5 Перон України», який об’єднує підприємців та засновників ІТ компаній, передав допомоги на 2,5 мільйони гривень, а саме: 5 автомобілів, дрони, тепловізори, прилади нічного бачення, біноклі, берці, тактичні рукавички, засоби для хірургії, рюкзаки, окуляри, радіостанції, павербанки, консервовану їжу, енергетичні батончики, візки для людей з інвалідністю, підгузки, дитяче харчування, засоби гігієни, продуктові набори на родину і сублімовані продукти. Львівський оборонний кластер додав до передачі бронежилети, а Львівська обласна державна адміністрація – тактичні аптечки.

«Дякую усім за важливу допомогу, яка наближає нас до єдиної мети. Автівки у межах ініціативи #1000_автомобілів_свободи вирушають з різних районів Львівщини на передову чи не щодня. Будемо робити це до перемоги!», – підсумував допис Максим Козицький.

Відео з учорашньої події  можна переглянути тут – https://www.facebook.com/100063737361393/videos/pcb.468990658568842/2125963110937232

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»
Фото і відео з ФБ-сторінки керівника ЛОВА

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати