Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Де в Україні готують диверсантів?

Перший канал Росії знайшов — у студії миколаївського ток-шоу. Телеканал ТАК TV готує судовий позов
04 квітня, 11:44

У неділю 30 березня в ефірі програми «Воскресное Время» на Першому каналі РФ вийшов сюжет «Керування гнівом», який було проілюстровано фотографією зі студії прямого ефіру передачі «Телевізійний прес-клуб із Глібом Головченком». Фото супроводжувалося закадровим текстом «про підготовку штурмових груп і окремих диверсійних загонів». Також до відеоряду місць, де готуються штурмові групи і диверсанти України, потрапило й фото кабінету директора Миколаївського зоопарку Володимира Топчого.

«Для мене особисто і для всієї команди Телевізійного прес-клубу і телеканалу ТАК TV стали цілковитою несподіванкою кадри зі студії прямого ефіру нашого ток-шоу, що їх виклали під текстівку про створення штурмових бригад. Такі тексти є образливими для нас», — каже автор і ведучий програми, Секретар НСЖУ, голова Миколаївського прес-клубу Гліб Головченко.

Передача  «Телевізійний прес-клуб із Глібом Головченком» — ток-шоу №1 на півдні України, який створюють спільно Миколаївський прес-клуб і телеканал ТАК TV. Його завдання — знаходити шляхи розв’язання проблем через дискусії, участь у яких беруть представники різних політичних сил, чиновники, експерти, активні громадяни і журналісти. Пошук компромісу і розв’язання проблем — ось основне завдання ток-шоу. Лише за минулий телерік у студії прес-клубу побувало близько 3 000 експертів, відбулося понад 70 засідань! Усі ток-шоу проходять у прямому ефірі і без купюр.

Наразі телеканал ТАК TV веде консультації з юристами з приводу підготовки судового позову про захист честі та гідності телеканалу і команди ток-шоу «Телевізійний прес-клуб з Глібом Головченком» на Перший канал Російської Федерації.

А Миколаївська обласна громадська організація «Миколаївський прес-клуб» попросила Національну спілку журналістів України звернутися до Спілки журналістів Росії з проханням звернути увагу на цей факт.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати