Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Діти творять казку»

На святі від дизайнерки Оксани Караванської зібрали 25 тисяч гривень для будинку-інтернату
23 грудня, 11:34
ФОТО ПРЕС-ГРУПИ ОКСАНИ КАРАВАНСЬКОЇ

В одному зі львівських готелів відбулося щорічне благочинне свято від дизайнерки Оксани Караванської «Діти творять казку». Це було театралізоване дійство поміж чарівних декорацій, героями якого разом із професійними акторами були і дітки, й їхні батьки. Захід мав благочинну мету: завдяки благодійним внескам вдалося зібрати 25 тисяч гривень. Кошти передадуть Буківському дитячому будинку-інтернату для дітей з особливими потребами, що в Старосамбірському районі Львівської області.

Оксана Караванська розповідає, що розуміє, що зараз і так усі допомагають чим можуть, передусім, нашій армії. «Але навіть у такий час не маємо права забувати про тих, хто завжди, хоч що б було, потребує нашої підтримки, — додає Караванська. — Головна мета свята — прищеплювати дітям доброту. Діток варто привчати до того, що світ довкола них — дуже різний. Що поряд із ними живуть різні діти, й не всі з них — такі ж щасливі та соціально захищені, як вони. Наше свято — домашньо-сімейного формату. І мені важливо було бачити, що діти приходили на нього з розумінням, що це не просто розвага, а що вони та їхні батьки допомагають іншим діткам, їхнім ровесникам».

Свої образи на святі діти обирали самі: тут були принцеси, пірати, гномики, бетмени, Білосніжка, Снігова Королева, Людина-Павук... А режисер і актори Національного драматичного театру ім. Марії Заньковецької та Першого українського театру для дітей та юнацтва залучали цих героїв у інтерактивну казку-дефіле.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати