Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Ми переможемо!»

Завтра Володимир Кличко битиметься з австралійським боксером Алексом Леапаї
25 квітня, 11:44
ФОТО РЕЙТЕР

В Оберхаузені (Німеччина) на арені «Кеніг-Пілснер» чемпіон світу з боксу серед професіоналів за версіями IBF/

WBA/IBO/WBO, а також за версією журналу The Ring Володимир КЛИЧКО захищатиме свої титули в бою проти обов’язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBO Алекса ЛЕАПАЇ.

Український боксер, за рейтингами букмекерів, — беззаперечний фаворит протистояння. На перемогу Кличка приймаються ставки з коефіцієнтом 1.03, в той час як перемога «австралійського Тайсона» оцінюється коефіцієнтом 11.00.

«Я сподіваюся, що це «відкашлювання» радянських часів і його побічні прояви, які ми сьогодні бачимо в країні, закінчаться якнайшвидше. І після цієї кризи обов’язково прийде процвітання, — зауважив напередодні бою у своєму відеозверненні Володимир КЛИЧКО. — Я бажаю українцям чемпіонського терпіння. Упевнений, що ми  житимемо в мирній країні. Дуже хочу, щоб ми, як і під час Євро-2012, коли південь, північ, захід та схід разом вболівали за свою команду, об’єдналися довкола цього спортивного поєдинку. Сподіваюся, що 12 раундів протистояння відволічуть вас від негативу, й ви зможете зарядитися надією та позитивом. Ми переможемо!»

У андеркарті у Володимира Кличка і Алекса Леапаї проведе свій третій поєдинок на професійному рингу боксер «K2 Promotions», Олімпійський чемпіон-2012 у важкій вазі Олександр УСИК. Суперником українського спортсмена у восьмираундовому поєдинку стане німець Бен НСАФОА

Бої обох українських спортсменів глядачі зможуть побачити на телеканалі «Інтер» в рамках програми «Великий бокс». Початок о 20.35.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати