Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ми пишаємося вами!

«Гайворонські вісті» для учасників АТО
26 грудня, 13:53

Коли в газеті «Гайворонські вісті» почали з’являтися публікації про наших земляків, які беруть участь у бойових діях у зоні проведення Антитерористичної операції, волонтери стали передавати номери часопису героям наших публікацій. Відтоді хлопці з нетерпінням  чекають на кожен випуск районки. А редакція передає свою газету військовим частинам, де служать наші земляки.

А щоб скласти шану захисникам Вітчизни від нашого району, працівники редакції газети відмовилися від новорічних подарунків дітям, а на ті гроші виготовили календар на 2015 рік із заголовком «Вертайтеся в здобутий вами мир». На ньому в колажі зібрані фотографії учасників АТО — героїв публікацій районної газети «Гайворонські вісті». Кольорові примірники календаря буде подаровано кожному з них. У чорно-білому варіанті календар  надрукований у новорічному номері газети.

У колажі використані світлини  Л. Маслікова, В. Незбжицького та інших. Монтаж здійснив В. Щавінський. Ідея випуску календаря належить головному редактору газети Н. Земнорій.

Кольоровий примірник календаря можна придбати в РВЦ «Гайворонщина». Виручені кошти будуть направлені на допомогу  воїнам-землякам у зоні проведення АТО.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати