Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Партнерство, яке збагачує

У музеї ПАТ «Промінвестбанк» з ініціативи менеджменту відкрили експозицію з найкращих робіт Фотоконкурсу «Дня» 2012 року
24 вересня, 11:40
«МЕНІ ДУЖЕ ПРИЄМНО БАЧИТИ, ЩО В НАС Є ФОТОМАЙСТРИ, ЯКІ ЛЮБЛЯТЬ СВОЮ КРАЇНУ І ВМІЮТЬ ЇЇ ГАРНО ПОКАЗАТИ В ЕМОЦІЯХ», — ЗАУВАЖИЛА, ОГЛЯНУВШИ ФОТОВИСТАВКУ «ДНЯ», ПРЕДСТАВЛЕНУ В ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК», СПЕЦІАЛІСТ УПРАВЛІННЯ ІНВЕСТИЦІЙНО-БУДІВЕЛЬНОГО ФІНАНСУВАННЯ БАНКУ ІРИНА ПАВЛОШ / ФОТО АРТЕМА СЛІПАЧУКА / «День»

20 вересня ПАТ «Промінвестбанк», постійний партнер Фотоконкурсу «Дня», відкрив у своєму центральному офісі (вул. Софіївська, 9) виставку з найкращих світлин минулорічної виставки.

«Ми дуже горді з того, що маємо нагоду презентувати роботи з Фотоконкурсу «Дня» в нашому музеї», — зауважує Олена Фадєєва. Вона курує музейні роботи в ПАТ «Промінвестбанк». Направду, посада Олени Сергіївни досить екзотична для банківського сектору України. «Жоден банк не має власного музею, — підкреслює пані Олена. — Є якісь колекції, які виставляються у залах, але постійного, що діє в режимі виставок, експозиційного залу немає ні в кого».

Фоторепортаж

Музей «Промінвестбанку», за словами пані Олени, передусім присвячений історії банку. «Промінвест» був заснований ще на початку ХХ століття й є одним із стовпів банківської справи на пострадянському просторі. На прикладі експозицій, які демонструють етапи становлення та розвитку нашого банку, можна відстежити історію становлення всієї галузі в Україні», — відзначає наша співрозмовниця.

З експозицій-«гостей» банк вперше приймає фотовиставку. До цього в стінах музею виставляли живопис. «До відкриття Фотовиставки «Дня» у нас була виставка художниці-графіка Людмили Мітченко. Перед цим — Саші Прахової», — розповідає пані Олена.

«Усі фотографії викликають непідробні емоції. В них відчувається життя. Мені дуже приємно бачити, що в нас є фотомайстри, які люблять свою країну і вміють її гарно показати в емоціях», — зауважила, оглянувши Фотовиставку «Дня», представлену в ПАТ «Промінвестбанк», спеціаліст управління інвестиційно-будівельного фінансування банку Ірина Павлош. А от її колега пані Оксана Машовіц зауважила, що щиро вдячна колегам із відділу маркетингу, які вміють «вдало вибирати партнерів». Бо така співпраця «дає можливість культурно збагачуватися».

Рівно місяць — до 20 жовтня — роботи з Фотоконкурсу «Дня» будуть експонуватися у музеї «Промінвестбанку». Середній «оборот» відвідувачів, який тут передбачається, — 1500 осіб. За підсумками традиційного голосування буде визначено роботу, яка завоювала глядацькі симпатії працівників та гостей центрального офісу «Промінвестбанку». На разі зберігається інтрига: це буде та ж робота, яку на минулому Фотоконкурсі банк відібрав для нагородження у номінації «гран-прі», чи інша?

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати