Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Передаймо іншим трішки любові й теплих речей»

У Вінниці відбудеться благодійний фестиваль сувенірів, які виготовляють люди з особливими потребами
01 грудня, 11:26
ФОТО АРТЕМА СЛІПАЧУКА / «День»

Традиційний і вже добре знаний у Вінниці фестиваль сувенірів «Руками створена краса» відкриється другого грудня в Експоцентрі Торгово-промислової палати і триватиме до п’ятого включно. Кожен відвідувач зможе придбати аксесуари чи подарунки, які виготовили люди з особливими потребами. Вилучені кошти будуть передані на потреби військових у зоні АТО. Незмінним натхненником і організатором фестивалю вкотре виступає громадська організація «Гармонія». Серед партнерів — владні та громадські інституції, бізнесмени і народні депутати.

«Хочеш допомогти солдатам? У спецвідділі буде можливість купити балаклави, носки та інший одяг для наших захисників. Маєш теплий одяг, але не знаєш куди передати? На ярмарку знайдете пункт збору теплих речей, де зможете залишити речі. Прагнеш дізнатися більше про волонтерство? Приходь на ярмарку в День волонтера, — зацікавлює голова громадської організації «Гармонія» Раїса Панасюк. — Приходьте з дітками, рідними, друзями, сусідами, колегами. Подаруємо один одному натхнення й передаймо трішки любові й теплих речей тим, хто тимчасово в скруті чи захищає наші мирні сни».

Кожен день фестивалю матиме свою тематику. Перший буде присвячено дітям, другий дозволить усім охочим виготовити чи придбати щось для найрідніших людей — мами, дружини, доньки чи бабусі, третій прославлятиме чоловіків, останній — об’єднає всіх небайдужих вінничан, які допомагають бійцям АТО та людям, які цього потребують.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати