Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Здобутий у бою під Щастям

Вінничани повезли на передову трофейний... джип
13 січня, 11:34

Здобутий у бою під Щастям бійцями «Айдару» позашляховик «Groz Rocky» відремонтували і відправили на передову вінницькі волонтери. Запчастини до китайської автівки шукали всім миром, а поставили джип на колеса майстри із СТО «Оскар».

«Цей автомобіль айдарівці відвоювали у терористів з так званої «Луганської народної республіки». На його дверцятах досі видніються сліди від колишнього логотипу «ЛНР», а на бампері помітні пошкодження від обстрілів. Він трофейний, а отже, особливо дорогий для наших бійців, які показали сепаратистам, хто головний в Україні, — підкреслює волонтер Олександр Кривак. — Хлопці з СТО «Оскар» зробили двигун, ми своїми силами відремонтували гальма, ходову і передній редуктор. Доставимо цей автомобіль у той же батальйон, який його її відвоював».

Окрім відремонтованого позашляховика, вінницькі волонтери традиційно везуть для бійців продукти харчування, медикаменти, одяг та речі першої необхідності. «Зібрали противірусні та протизастудні засоби. На Різдво погода хлопців не балувала — мороз -25...-22 °С, сніг, хурделиця. Зараз трішки потеплішало, але знову передають похолодання. Тому мусимо забезпечити їх теплими речами і медичними препаратами, щоб не захворіли, — каже волонтер Андрій Нечипорук. — У цій справі дуже важлива злагоджена робота, бо лише разом ми зможемо вистояти».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати