Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Не просто конкурс

В Ужгороді відбувся фестиваль дитячого вуличного фортепіано, на якому збирали кошти для допомоги військовим
12 серпня, 13:10

Захід, організований одним із розважальних дитячих закладів, зібрав чимало охочих як насолодитися музикою, так і самим зіграти твори відомих композиторів. Участь у заході взяли 16 дітей, оцінювало їхні виступи знане журі. Грали як наймолодші виконавці — учні початкових класів, так і ті, для кого гра на фортепіано незабаром стане професією.

Імпровізований концерт молодих виконавців тривав близько трьох годин, опісля всіх учасників було нагороджено грамотами і призами. Була у заходу ще й благодійна мета — усі слухачі мали можливість придбати сувенірну продукцію «Руху підтримки закарпатських військових», кошти а яку буде спрямовано на купівлю необхідних речей для військових, що знаходяться в зоні АТО.

Play Me, I’m Yours або «Зіграй на мені — я твоє» — міжнародна культурна ініціатива, заснована сучасним британським митцем Люком Жерамом 2008 року. Вуличне фортепіано гастролює ключовими містами світу. Зіграти на ньому може кожен охочий. Нагадаємо, взимку фортепіано, розфарбоване в жовто-блакитні кольори, зазвучало на Майдані. В Ужгороді ж зазвучало дитяче фортепіано, на якому зображено казкових героїв.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати