Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Діти за майбутнє України

У Києві більше 50 талановитих дітей зі східної і західної України взяли участь у гала-концерті
01 квітня, 12:44
ФОТО НАДАНЕ ОРГАНІЗАТОРАМИ ГАЛА-КОНЦЕРТУ

28 березня в Українському домі відбувся  гала-концерт «Діти за майбутнє України». Більш 50-ти талановитих дітей з усієї України зібрались під одним дахом, щоб своїми виступами об’єднати національні інтереси та вшанувати українські традиції. Слід відзначити та подякувати організаторам події – Всеукраїнському журналу «Ukrainian People» та благодійному фонду «Велика родина».

У концерті взяли участь діти-переселенці, а також юні виконавці із західної України. Молоді зірки виступали у різних жанрах: починаючи з хореографії, закінчуючи вокальними номерами із вже іменитими виконавцями. Також діти зачитали вірші видатних українських поетів, зокрема Лесі Українки, Тараса Шевченка та Володимира Сосюри. Цікаво було спостерігати за шаленими танцями молодих артистів під керівництвом Віталія Загоруйка.

Неабияку роль у концерті відіграли дорослі та досвідчені співаки української естради. Наталія Валевська, Наталія Шелепницька, Вадим Олійник та Брати Борисенко. Також на урочисте свято завітала й Міла Нітіч зі зворушливою піснею «Сирота».

Безпосередньо концерт розпочався із невеликою затримкою. Серед глядачів були  переважно діти-переселенці зі своїми батьками. Ведучі заходу Габріелла Массанга та Олександр Удра справилися зі своєю роботою на всі сто відсотків. На початку концерту всі виконавці вийшли на сцену, заспівати національний гімн України. Це був, напевно, один із найбільш зворушливих моментів вечора.

Головний редактор журналу «Ukrainian People» , організатор проекту Тетяна Середа зазначила, що українцям слід сприяти патріотичному вихованню дітей, долучати їх до культурних цінностей та традицій. Голова наглядової ради фонду «Велика родина» Віра Ульянченко наголосила:  «Важливо, щоб сьогоднішній день у дитячій пам’яті залишив позитивні спогади. Ми підготували для кожного подарунок: книжки, альбоми, закладинки».

Цей концерт вселяє надії на майбутнє нашої держави. Приємно бачити дітей, таких юних, але вже патріотів. Такі заходи конче необхідні сучасній Україні. Цінувати культуру минулого – дуже важливий аспект у розвитку держави та становленні нації загалом. Адже без минулого – немає майбутнього.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати