Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Кіно із французьким шармом

21 січня, 10:04
ХТО СКАЗАВ, ЩО ВИХІД НА ПЕНСІЮ — ЦЕ ПОЧАТОК КІНЦЯ? (КАДР ІЗ ФІЛЬМУ «НАЙКРАЩІ ДНІ ПОПЕРЕДУ» — ЦЯ СТРІЧКА ВІДКРИЄ ФЕСТИВАЛЬ)/ ФОТО НАДАНО ПРЕС-СЛУЖБОЮ КОМПАНІЇ «АРТХАУС ТРАФІК»

З 23 по 31 січня в Україні відбудеться IX фестиваль «Вечори французького кіно». Фільмом відкриття форма стане стрічка «Найкращі дні попереду» ( режисер Маріон Верну, а головну роль зіграла популярна акторка Фані Ардан. Хто сказав, що вихід на пенсію — це початок кінця? Кароліна робить зовсім не те, чого від неї чекають: заводить коханця, порушує встановлені правила і врешті решті стає господаркою свого життя і переживає другу молодість.

У рамках «Вечорів» буде показано ще одну історію кохання з вічно молодою Катрін Деньов у головній ролі — мелодраму «За цигарками», а також: чорну комедію Альбера Дюпонтеля «9 місяців суворого режиму» про суддю, що завагітніла від злочинця; мелодраму про проблему атомних електростанцій і заборонене кохання з новим французьким секс-символом Леа Сейду — «Гранд Централ. Атоми кохання»; і французьку інтерпретацію «Вишневого саду» А. Чехова — «Замок в Італії», повідомляє прес-служба компанії «Артхаус Трафік».

Кінофестиваль «Вечори французького кіно із Citroеn» стартує одразу в Києві, Одесі, Донецьку, Львові та інших містах, а загалом програму форуму покажуть майже в десяти найбільших містах України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати