Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Мелодрама від Сурікової

24 листопада, 00:00
АЛЛА СУРІКОВА

Кінорежисер Алла Сурікова, яка успішно працює в жанрі комедії, вперше відзняла мелодраму «Ви не залишите мене».

— Цей фільм, дія якого відбувається 1951 року, — дуже особиста для мене картина. Я присвячую її своїм батькам, яких уже немає серед живих. Фільм взагалі-то про любов. Але все-таки це іронічна мелодрама і, гадаю, глядачі не раз під час перегляду посміхнуться», — сказала Алла Іллівна в інтерв’ю РІА «Новости». Сценарій картини за мотивами повісті Сергія Ашкеназі написала сама Сурікова. Крім того, вона сама читала текст за кадром та разом із композитором Олексієм Шелігіним склала для фільму одну з пісень.

Усі герої фільму — служителі Мельпомени. Головні дійові особи — знаменитий театральний художник і молода талановита актриса, яких зіграли Олександр Балуєв і Єлизавета Боярська — дочка актора та співака Михайла Боярського, який також грає в фільмі. Інші ролі в фільмі виконали Сергій Ніконенко, Микола Фоменко, Марія Кузнєцова, Наталія Селезньова. До речі, для дуету Михайла Мішина та Олександра Адабашьяна «Ви не залишите мене» — це вже четверта спільна з Суріковою картина.

Кінорежисер зізнається, що не має наміру полишати свій улюблений жанр комедії, але нарікає, що сьогодні не все гаразд зі сценаріями, тому сюжети для нових картин знаходяться не так швидко, як хотілося б.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати