Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На дитячому «Євробаченні» Україну представлятиме тріо «Симфонік»

12 серпня, 11:43
ФОТО ОЛЕГА ДЗЕМ’ЮКА

У гірському комплексі «Буковель» на Івано-Франківщині визначили переможця відбірного туру, який поїде представляти країну на міжнародному дитячому пісенному конкурсі «Євробачення». Ним став гурт «Симфонік», тож це тріо дівчат вирушить на Мальту.

Цікаво, що ще на початку відбірних змагань «Симфонік» називали фаворитами. Після закінчення всіх виступів журі визначило переможця, і їхню думку підтвердили й телеглядачі.

— Багатьом учасникам слід ще працювати над собою, — коментує член журі Руслана ПИСАНКА. — Ми не мали однозначного рішення щодо переможця. Приміром, деякі учасники гарно співали, проте номер був метушливий, а це псувало загальне враження від виступу. Дівчата-переможці гурту «Симфонік» мені сподобалися тим, що вони такі маленькі, а співали дуже професійно. Крім того, вони обрали красиву пісню про Україну, співали про свої почуття, а номер був цілісним та інтелігентним.

— Ми троє виграли на музичній академії «Євробачення», — розповідають переможці. — До того ж, є кращими подругами, тож вирішили не конкурувати між собою, а створити єдиний колектив. Зусилля виявилися не марними, і вибір зробили теж правильний, про що свідчить перемога у відбірному турі.

Цікавим виявилося те, що дівчата-учасники тріо «Симфонік» родом із різних куточків країни — зі Львова, Сімферополя, Харкова. Своїх суперників на нинішньому конкурсі вважають дуже талановитими й достойними, бажають їм успіху в нових проектах та починаннях.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати