Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Переможці «Битви хорів» виступатимуть у шоу «Українське Різдво»

Дійство відбудеться 14 січня у Львівській опері
18 грудня, 10:52
У НАПРУЖЕНОМУ ФІНАЛІ ТЕЛЕШОУ «БИТВА ХОРІВ», ЯКЕ ВІДБУЛОСЯ У ПРЯМОМУ ЕФІРІ НА ПОЧАТКУ ЦЬОГО РОКУ, ПЕРЕМІГ ХОР ЗІ ЛЬВОВА ПІД ОРУДОЮ РУСЛАНИ ЛИЖИЧКО / ФОТО НАДАНО ПРЕС-СЛУЖБОЮ КАНАЛУ «1+1

Різдвяні мелодії, колядки в оригінальному аранжуванні презентуватимуть володар «Золотої скрипки», віртуоз Василь Попадюк і Хор Руслани Лижичко, який здобув перемогу в телешоу «Битва хорів» на телеканалі «1+1» , наставником якого була відома співачка. Це запальний молодіжний хор, який зібрав талановитих учасників і виконає колядки в оригінальному аранжуванні та потішить цінителів красивим багатоголоссям.

Як розказали «Дню» організатори концерту, також у програмі «Українське Різдво» виступить талановита львівська співачка Андріана у супроводі музичного гурту «Оратанія». Бард, кобзар, бандурист Василь Жданкін (володар Гран-прі фестивалю «Червона рута» 1989 р. в Чернівцях, де вперше публічно заспівав «Ще не вмерла Україна») зачарує глядача своїм густим проникливим баритоном, а його бандура будитиме щось сокровенне, глибинне, справдешнє.

Серед учасників шоу буде соліст Національної опери Іван Березовський, який навчався у Віденській оперній школі, а на випускному іспиті у нього диригентом був легендарний Пласідо Домінго. Катерина Грачова — фіналістка телешоу «Голос країни», полонить глядача щирою манерою виконання, яка випромінює світлу енергетику.

Рідкісні старовинні колядки та пісні у фольклорно-естрадному сучасному виконанні представить жіноче вокальне тріо «Солов’ї Галичини» з Тернополя. А їхні земляки з ансамбль танцю «Надзбручанка» покажуть уривок музично-театралізованої постановки «Вечори на хуторі поблизу Диканьки». Наймолодші учасники ? дитячий ансамбль «Веселі черевички» — зігріють вертеп.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати