Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Тернопіль – «Файне Місто»!

Із 12 до 13 липня відбудеться оpen air-фестиваль (частину зібраних на ньому коштів передадуть на потреби військових)
03 липня, 11:50
ФОТО РУСЛАНА КАНЮКИ / «День»

«Файне Місто-2014» відбудеться у Тернополі. В акціях виступатимуть понад 40 відомих гуртів України, приїдуть гості з Італії та Швеції, транслюватиметься Чемпіонат світу з футболу на найбільшому екрані в місті, буде задіяно три музичні сцени і розгорнуто наметове містечко.

«Файне Місто» розкинеться на території міжнародного аеропорту «Тернопіль», що дає змогу вмістити понад 10 000 меломанів із різних куточків країни. На фестивалі функціонуватимуть одразу три сцени. Окрім музичного драйву, на гостей фестивалю чекає DRAG-RACING, фаєр-шоу. Серед активних розваг: WORK-OUT, футбольні турніри, пейнтбол, стрітбол та квести.

На сцені виступатимуть гурти з Луганська, Донецька, Одеси, Миколаєва, Херсона, Києва, Івано-Франківська, Рівного та інших міст України, повідомляє fainemisto.com.ua.

Хедлайнерами головної сцени стануть: «СКРЯБІН» і «ТНМК». Також на ній гратимуть O.Torvald, «Роллік’с», Ірена Карпа з гуртом QARPA, «Тінь Сонця», Кarna, «Перкалаба», Ot Vinta, «ФЛІТ», Los Colorados, Epolets, «Безодня», «Серцевий Напад», «Триста8ісім» та гості з Італії — гурт The Last Fight. Ведучий — М’яч Дредбол.

Друга рок-сцена буде представлена такими виконавцями: RIDEAU (Stockholm, Sweden), Skinhate, Jinjer, LATUR (ex-АNNА), Cherry-merry, Fontaliza, «Ворст», «0352», «Лоскіт», Dash, «Кімната Гретхен», «По ту сторону», «Квітка Року», Anebo, MilkIt, Friday Story.

На нічній Rave box-сцені розважатимуть електронною музикою відомі діджеї, серед яких — хедлайнер dj Myztical.

Частину коштів, яку отримають від проведення форуму, передадуть на потреби батальйону спецпризначення «Тернопіль». Таким чином організатори події вирішили допомогти нашим воякам.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати