Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Вітрила пригод-2015»

02 вересня, 09:44

26 і 27 вересня Волинський туристичний клуб «Ми» проводить у стародавньому Луцьку IV туристичний фестиваль авторської пісні, фото- і кіноаматорів.

Форум «Вітрила пригод» присвячений Дню туризму і Дню кіно, повідомляє i-pro.kiev.ua. Цьогоріч захід відбуватиметься під гаслом «Україна єдина!» Адже автори пісень, фільмів, фото завжди висвітлювали та пропагували різножанрову тематику, яка виливалася з душі та серця кожного, наразі надзвичайно важливе єднання митців та посил енергії для єдності України.

«Якщо ви вільна, креативна, смілива, творчо наповнена духом свободи людина, яка здатна з життєво напруженого графіка викроїти час для мандрів заради вражень, гострих відчуттів та екстриму, відкритися та поринути в лоно природи, повести за собою однодумців, бачите і фіксуєте ці прекрасні миті на фото чи відеокамері, складаєте поезію або пишете пісні, — гайда на фестиваль!

Якщо вами володіє жага романтики, а душа відкрита вітру пригод і ви палаєте бажанням поділитися цими враженнями, тоді напинайте свої вітрила — і нумо до купи!» — повідомляють організатори.

Фестиваль фінансово підтримують: Управління культури та Управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації. Є можливість випробувати себе у трьох конкурсах:

1  Авторської пісні (номінації — «авторська пісня», «співана поезія»);

2  Фотоконкурсі (номінації — «пейзаж», «динаміка у подорожах», «портрет туриста»);

3  Конкурсі кіноаматорів (номінації — «фільм-мандрівка», «фільм-пошук», «краєзнавче дослідження», «фільм про особистість»).

Також проводитимуться конкурси «Приз глядацьких симпатій» та «Найкумедніша туристична бувальщина». Гості форуму мають змогу поспілкуватися з цікавими мандрівниками, кіноаматорами, фотографами, сценаристами, режисерами й авторами пісень.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати