Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Острів» Павла Лунгіна виходить в прокат

24 листопада, 00:00

У російський прокат вийде фільм Павла Лунгіна «Острів», що став подією на останньому Венеціанському фестивалі. Головні ролі в цій картині, яка, зі слів самого режисера, відрізняється від всього знятого ним раніше, зіграли Петро Мамонов, Дмитро Дюжев і Віктор Сухоруков.

За сюжетом головний герой фільму скоює під час Другої Світової війни тяжкий злочин: зраджує і вбиває свого командира. Через тридцять років після цього герой Мамонова, який знайшов притулок на пустинному острові в морі, в маленькому православному монастирі, якого шанують і ченці, і прибуваючі на острів паломники, все ще гнітиться свідомістю тягаря гріха, скоєного в далекому минулому, і чекає спокутування.

«Це просто фільм про те, що Бог є. Настає час, коли це стає важливим. Крім того, я намагаюся відкривати нові жанри для кіно, в даному випадку жанр житія», — прокоментував свою останню роботу Павло Лунгін у одному з інтерв’ю.

Нагадаємо, що колишній лідер групи «Звуки Му» Петро Мамонов вже знімався в Лунгина у фільмі «Таксі-блюз». Крім цієї картини режисер також зняв фільми «Олігарх» і «Бідні родичі».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати