Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«ТК Донбас» робить ставку на прямий ефір

21 вересня, 00:00
ФОТО НАДАНО «ТК ДОНБАС»

Минулої суботи на телеканалі «ТК Донбас» у Донецьку стартувало нове шоу «Донецьк live: поки тепло». Це ранкова інтерактивна передача, студія якої розташована на центральній площі міста. Шоу триває півтори години. У цей час двоє ведучих, Юрій Сугак і Максим Суражський, розмовляють із гостями, беруть участь у спортивних заняттях тощо. Гостями першого шоу стали ролери, альпіністи, байкери, артисти цирку, учасники творчого колективу «Трюки науки» тощо. Також участь у шоу взяли перехожі, які випадково опинилися «у потрібний час у потрібному місці».

За словами телевізійників, у прямому ефірі може статися все, що завгодно, проте саме цим новий жанр для місцевого ТБ цікавий. А дітей, які опинилися на площі, зацікавили хімічні «фокуси», що їх влаштувала команда «Трюки науки».

Нагадаємо, що це не перша передача «ТК Донбас», яка виходить у прямому ефірі. Майже 50% продукту каналу становлять передачі і програми, які виходять наживо. Серед них — «Питання влади», «Ти передусім», трансляції хокейних матчів та інші.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати