Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На вибори повернуся до Павлограда»

Євген ТЕРЕХОВ розповів «Дню» про обставини резонансної ДТП
10 листопада, 10:38

Минулими вихідними кандидат на посаду міського голови Павлограда, 26-річний ветеран АТО з позивним «Титановий Джексон» — Євген Терехов потрапив в автомобільну аварію. Його машина зіткнулася з вантажною фурою на шосе між Дніпропетровськом і Павлоградом. Сам Терехов дістав травми середньої тяжкості і був доправлений до однієї з лікарень, де йому надали медичну допомогу. Аварія сталася за тиждень до другого туру виборів мера Павлограда, який чиновники спробували скасувати, посилаючись на зменшення кількості місцевих виборців. Відстояти другий тур вдалося завдяки виступам громадськості. Нагадаємо, на посаду міського голови Терехов балотується від Українського об’єднання патріотів «УКРОП». Його суперником є перший заступник чинного мера Павлограда Анатолій Вершина, який представляє «Опозиційний блок». Для Західного Донбасу, де традиційно завжди домінували регіонали, ці вибори стали знаковою подією.

У ЗМІ одразу ж з’явилися різні версії з приводу пригоди, що сталася. Одна з них — водій був напідпитку і мчав на величезній швидкості, плюс у машині нібито знайшли сумку з грішми. «День» розпитав про обставини аварії у самого Євгена ТЕРЕХОВА.

— Зараз я в Дніпропетровську, в обласній лікарні імені Мечникова. Знову ті самі лікарі й медсестри, які рятували мене після поранення. Спасибі їм за турботу. Травми зараз не тяжкі — потягнув м’язи шиї і дістав рубець на голові. Дякувати богу, з другого боку — не там, де мені після поранення поставили титанову пластину. Самопочуття нині непогане, але злостивці дошкуляють SМS-ками, радіють, що зі мною таке сталося.

— Як могло статися, що ви потрапили в аварію?

— Я їхав зі швидкістю не більш як 90 кілометрів на годину. Обігнав дві фури. Першу фуру від «Бруснички» вдало, а з хурою АТБ — не вийшло. Дорога була слизька — ось головна причина.

— В інтернеті з’явилося багато суперечливої інформації...

— Так, чую і читаю багато різних небилиць. Я сам був за кермом і був тверезий. У машині були мої особисті речі і речі, що належать власниці автомобіля. Ніяких доларів я не перевозив. Спасибі друзям, що вони досить швидко приїхали і мені допомогли. А ось до міліції у мене є претензії. Звідки в інтернеті з’явилися фотографії моїх прав і техпаспорта — хто їх міг надати? Коли вийду з лікарні, подам до суду позов за наклеп.

— Як може позначитися на вашій виборчій кампанії ця аварія?

— Виборами займатиметься моя команда. Діє виборчий штаб на чолі з Едуардом Станьком. Тому, гадаю, все буде гаразд. Сподіваюся, що невдовзі вийду з лікарні. Маю намір у день виборів міського голови обов’язково приїхати до Павлограда і взяти участь у голосуванні.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати