Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Києві склав присягу спецпідрозділ НАБУ

Президент: «Національне антикорупційне бюро України вже розслідує понад 50 справ із корупційними порушеннями на суму понад 1 млрд грн»
10 лютого, 09:01

На урочистому заході складання присяги підрозділу НАБУ Президент України Петро Порошенко повідомив, що Національне антикорупційне бюро України вже розслідує понад 50 справ із корупційними порушеннями на суму понад 1 млрд грн. «Держава робитиме все можливе для фінансового забезпечення роботи Бюро, для гідної оплати вашої праці, — сказав Президент. — Я просив би пам’ятати, що в умовах війни, в умовах економічної кризи влада, платники податків віддають останнє для того, щоб ви мали можливість ефективно виконувати покладені на вас функції».

Петро Порошенко відзначив, що на Управління спеціальних операцій НАБУ покладено завдання проведення спецзаходів із захоплення озброєних злочинців і забезпечення безпеки учасників кримінального судочинства та безпеки працівників НАБУ, повідомляє сайт Президента. За словами глави держави, до складу підрозділу увійшли, серед інших, найкращі працівники Служби безпеки України з величезним досвідом, моральним духом і патріотизмом.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати