Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Доброго вечора, ми з України»

У Львові погасили четверту поштову марку воєнного стану
29 липня, 11:01

Вчора, 28 липня, до Дня Української Державності, «Укрпошта» ввела в обіг четверту поштову марку воєнного стану «Доброго вечора, ми з України». Її тематику та ескіз обрано голосуванням в застосунку «Дія» та на сторінках в соцмережах «Укрпошти». Про це повідомляє Львівська міська рада.

«Тематику марки обрано завдяки народному голосуванню, – зазначено у повідомленні. – У травні майже 834 тисячі українців з-поміж 5 варіантів обрали саме «Доброго вечора, ми з України!». На конкурс ескізів було надіслано понад 1500 робіт».

На поштовій марці «Доброго вечора, ми з України!» відтворено реальні події на Миколаївщині та в інших регіонах, коли українські селяни без зброї забирали російську техніку, допомагаючи ЗСУ виборювати перемогу.

Марка надрукована накладом 5 млн примірників. Крім марки, «Укрпошта» випустила тематичну листівку, конверт “Перший день”, художній конверт та мерч.

«На купівлю діятимуть обмеження: 2 аркуші на кожен номінал та 5 конвертів, – попереджають потенційних покупців в «Укрпошті». – Проте на мерч обмежень немає! Тож можете сміливо купувати патріотичні футболки та сувенірку собі чи на подарунок друзям».

Ескіз поштової марки, конвертів, листівки та штемпелів спецпогашення виконала дизайнер-графік та викладач живопису Анастасія Бондарець.

Фото Львівської міської ради та з ФБ-сторінки «Укрпошти»

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати