Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Дякуємо!

Понад 100 аптечок та рюкзаки з обладнанням для парамедиків передали представники фонду «Aurea Polonia» та польські журналісти на Львівщину
20 серпня, 14:46

Фонд «Aurea Polonia» проводить акцію «Аптечки для України» від початку повномасштабної війни. За цей час він передав понад тисячу аптечок для наших військових і цивільних, тисячі бинтів і пластирів, ліки, а також медичне обладнання, шоломи для медиків, одяг та продукти. Про це повідомив на своїй ФБ-сторінці керівник Львівської обласної військової адміністрації. 

2

3

4

«Цю допомогу доставляють як на фронт, так і в тилові області, – зазначено у дописі Максима Козицького. – Під час нашої зустрічі журналісти Radio Plus взяли у мене інтерв’ю. Цікавились, як змінилось життя на Львівщині, чого зараз українці потребують найбільше? Ще мова йшла про майбутню відбудову України. Переконаний, що важливий крок для нашого майбутнього зробив Президент України – ми кандидати у члени ЄС. Потребуємо підтримки від Європи зараз, потребуватимемо і після перемоги. Але жити на гуманітарну допомогу не хочемо. Працюємо. 

5

6

Представники Благодійного фонду «Aurea Polonia» та журналісти, зі своєї сторони, запевнили, що і надалі допомагатимуть українцям.

«Від імені усіх українців – дякуємо!», – завершив допис керівник ЛОВА.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»

Фото з ФБ-сторінки Максима КОЗИЦЬКОГО

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати