Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Фізична вада – не вирок

Відомий британський фотограф-документаліст Джайлз Дьюлей став амбасадором UNBROKEN у Львові
10 серпня, 13:06

Пан Джайлз приїхав до Львова, щоби підтримати українців, які мужньо боронять свою землю. Він добре, на власному гіркому досвіді, знає, як це робити.

Почесному гостю Львова – 50 років, і він має три протези. 10 років тому Джайлз Дьюлей під час зйомок в Афганістані підірвався на міні. Втратив ліву руку і дві ноги, однак не втратив жаги до життя. Чоловік рік не підводився з ліжка, переніс 37 операцій, але спромігся стати на протези і повернутися в професію. Зараз їздить світом, фотографує, знімає фільми і власним прикладом показує, що фізична вада – зовсім не вирок.
Також Джайлз є великим борцем за права людей з інвалідністю, засновником та генеральним директором 2017 року ГО Foundation Legacy of War («Спадок війни»). Місія організації – допомогти людям відновитися після травм, завданих війною. 

У Львові Джайлз Дьюлей фотографує пацієнтів Першого медичного об’єднання – дорослих та дітей, які постраждали від війни. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради. «Уже у жовтні амбасадор реабілітаційного центру “Незламні” (UNBROKEN) представить ці світлини в Катарі на саміті “WISH 2022” – це глобальна платформа, що збирає найвпливовіших у світі науковців, підприємців та політиків, аби шукати шляхи вирішення проблем в охороні здоров‘я», – зазначено у повідомленні ЛМР.

Довідково:

Національний реабілітаційний центр «Незламні» (UNBROKEN)у Львові  стане першим в Україні центром, де фізичну, психологічну та соціальну реабілітацію зможуть щороку отримувати 50 тисяч українців.

До проєкту уже долучилися перші фінансові донори: компанії «АТБ», «Symfony Solutions», «Space Art», Група «ПЗУ Україна» та посольство Швейцарії в Україні. У день презентації проєкту меценати зібрали понад 2 млн євро.

У липні в рамках екосистеми відкрили містечко для вагітних переселенок «Незламні матусі», де живуть матері із дітьми, що втекли від війни до Львова.

Сайт проєкту

Реквізити для пожертв

FB

Instagram

Фото Львівської міської ради

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати