Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Спасибі, лікарю!

У Львові працював відомий пластичний хірург з Туреччини
06 серпня, 14:52

Доктор Хакан Агір упродовж тижня разом із медиками Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру здійснив 14 складних оперативних втручань дітям із різних областей України, про що повідомлено на ФБ-сторінці медзакладу.

"У лікарні – дуже хороша команда хірургів, і ми разом провели багато складних операцій, – говорить Хакан Агір. – Я задоволений спільною роботою. Хочу ще раз наголосити на високому рівні медиків Центру, які зараз працюють у дуже складних умовах і роблять неймовірні речі".

У лікарні розповідають, що, крім оперативних втручань, під час візиту колеги з Туреччини було проконсультовано понад 60 пацієнтів з різними вадами обличчя та тіла.
Серед прооперованих та проконсультованих – і діти, і дорослі зі Слов'янська, Торецька, Чернівців, Червонограда, Рівного та інших населених пунктів України.

"Наш давній друг Хакан Агір уже вп'яте приїжджає до Львова, і це четвертий візит, упродовж якого ми разом оперуємо дуже складні випадки – з великими пухлинами, з важкими судинними мальформаціями різного типу", – розповідає завідувач кафедри дитячої хірургії Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, дитячий хірург Центру Андрій Кузик. І додає, що високоповажний Хакан Агір уже склав плани на наступний візит до Львова, а відбудеться він невдовзі – наприкінці цієї осені: «Уже запланували кілька оперативних втручань нашим дітям. Дякуємо за підтримку, DrHakan Ağır!».

Довідково:

Професор пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії Хакан Агір – член Міжнародного товариства ISPRAS, Міжнародного товариства ISAPS, Австралійського товариства голови і шиї ANZHNS та кількох турецьких спільнот лікарів пластичної, реконструктивної та естетичної хірургії, щелепно-лицевої хірургії і реконструктивної мікрохірургії. Практикує з 1996 року. Приїжджає для надання безкоштовної допомоги не тільки до Львова, а й до інших міст України – зокрема, Дніпра, де був 2020 року у Центрі матері та дитини імені Руднєва.

Тетяна КОЗИРЄВА, «День»
Фото з ФБ-сторніки Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати