Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Як носити сукні на кожен день?

19 лютого, 20:22

Багато людей вважають, що сукні можна вдягати лише на особливі випадки, але це не так! Ви можете носити їх кожен день, якщо хочете. Вони підходять для будь-якого сезону, випадку та стилю, а також дозволяють відчувати себе впевненою та красивою. Ось декілька порад, як носити сукні та спідниці щодня.

 

Зверніть увагу на свій особистий стиль

 

Подумайте, який стиль одягу вам більше притаманний: кежуал чи більш офісний? Якщо ви не впевнені, передивіться свій гардероб і зверніть увагу на ті речі, які ви носите найчастіше. Це допоможе вам визначити, який тип суконь та спідниць вам найбільше підходить. Якщо вам до вподоби більш кежуал образ, розгляньте денімові або вельветові сукні. Вони дуже добре поєднуються з об?ємними кофтами та куртками, під них ідеально пасують жіночі кросівки у білому та чорному кольорі, під них легко можна вдягати жіночі шкарпетки. Щоб доповнити такий образ, можна поєднати сукню в стилі кежуал з блейзером чи пальтом. Якщо у вашому гардеробі переважають більш  формальні речі, зверніть увагу на прямі облягаючі чорні сукні. Вони ідеально підходять як для роботи, так і для особливих зустрічей, коли потрібно мати дивовижний вигляд. Під таку сукню можна обрати модні жіночі колготки й завершити образ модним тренчем. Більше креативності — і ви зможете знайти ідеальний образ для будь-якої нагоди.

фото

Сміливо міксуйте сукні з іншими речами

 

Піджак, блейзер, кардиган, тоненький ремінь чи широкий пояс — саме ті речі, які можуть доповнити будь-яку вашу сукню. Одягніть поверг однотонного облягаючого плаття просторий жакет, який контрастує за кольором, додайте невелику брендову сумочку й окуляри. Якщо у вас сукня-кльош з квітковими принтами, підкресліть талію тоненьким яскравим поясом, який виділить ваш витончений силует. Не забувайте також і про прикраси, які додадуть вашому образу цікавих акцентів.

 

Як вибрати правильну сукню на кожен день?

 

Наступний крок до того, щоб носити сукні на кожен день — це вибрати правильну сукню для вас. При виборі варто врахувати кілька речей:

•    Крій — обов'язково слідкуйте, щоб сукня на вас добре сиділа.  

•    Довжина — залежить від ваших уподобань та комфорту.

•    Колір — має відповідати тону вашої шкіри та кольору волосся, а також відображати ваш настрій та індивідуальність.

•    Візерунки — додають сукні цікавості та веселощів. Це може бути квітковий, геометричний, тваринний чи абстрактний орнамент. Стильний вигляд мають сукні з великими принтами.

фото

Як звикнути носити сукні щодня

 

Якщо ви не звикли носити сукні, спочатку це може мати трошки незвичайний та незрозумілий вигляд. Ось кілька порад, які допоможуть вам звикнути робити це кожен день:

•    Почніть носити комфортні й просторі сукні, які легко вдягати. На початку уникайте занадто вузькі чи стислі речі.

•    Не бійтеся експериментувати з різними стилями та кроєм суконь. Знайдіть те, що найкраще підходить для вашого типу фігури та особистого стилю.

•    Будьте впевнені в собі! Сукня — це прекрасна річ, яка дозволить підкреслити вашу жіночність.

•    Не бійтеся чергувати різну довжину суконь. Подбайте, щоб у вашому гардеробі було мінімум три сукні різної довжини, які дозволять щодня одягатися за настроєм.

 

І пам’ятайте, що ключ до щоденного носіння суконь — це різноманітність у вашій шафі. Збирайте сукні різних силуетів, приталені й просторі, сукні-сорочки, максі, однотонні й з принтами. Чергування силуетів гарантує, що ваш образ ніколи не буде повторюватися. Інтернет-магазин Cropp https://www.cropp.com/ua/uk/ пропонує неймовірно великий та розмаїтий вибір жіночих суконь на будь-який випадок та пору року. Міксуйте, комбінуйте, комбінуйте та доповнюйте аксесуарами, щоб максимально розширити свою колекцію суконь.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати