Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Низький старт

01 грудня, 10:48
ФОТО РЕЙТЕР

Збірна України у складі Юлії Джими та Сергія Семенова завершила першу гонку нового сезону Кубка світу з біатлону (одиночну змішану естафету) на сьомій позиції. Після стартового вогневого рубежу Джима закрила всі мішені і знаходилася на 2-й позиції, поступаючись всього 0,5 секунд лідеру перегонів. Перша передача естафети закінчилася відставанням України від лідера Норвегії 4,8 секундами.

Половину перегонів Семенов завершив четвертим, відстаючи від першого місця на 31 секунду. За рахунок промахів суперників на 6 вогневому рубежі, зусиллями Джими, Україна вийшла на першу позицію, маючи перевагу над Норвегією у 7,7 секунд. Однак перше штрафне коло на передостанній стрільбі Семенова відкинуло «жовто-блакитних» на 7-ме місце. У підсумку українці із одним штрафним колом та 9 запасними патронами та 50,4 секундами відставання завершили перегони на 7-й сходинці. Золоті нагороди здобули норвежці, «срібні» — канадці, а бронзові медалі у представників Німеччини. Далі розмістилися Швеція, Росія та Фінляндія.

Нагадаємо, що на перший етап Кубка світу з біатлону сезону-2015/2016, який розпочався у неділю, 29 листопада, в шведському Естерсунді, у складі національної збірної вирушили жінки: Валя Семеренко, Юлія Джима, Ольга Абрамова, Олена Підгрушна, Наталія Бурдига та чоловіки: Сергій Семенов, Дмитро Підручний, Артем Прима, Володимир Семаков.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати