Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ЗМІ дізналися про складнощі при пошуку образу майбутнього для кампанії Путіна

17 липня, 11:28
ФОТО REUTERS

Кремль поки не може придумати образ майбутнього Росії, з яким Володимир Путін міг би піти на вибори президента в 2018 році, пише в понеділок газета «Ведомости» з посиланням на людей, близьких до адміністрації президента. Робота йде «бурхливо» і «складно», відзначають співрозмовники. За їхніми словами, на цю тему пройшло більше десятка нарад.

Колишній федеральний чиновник розповів виданню, що у цієї теми змінилися кілька кураторів. Спочатку, за словами співрозмовника, за неї відповідав телеведучий Валерій Фадєєв, потім директор Фонду розвитку громадянського суспільства (ФоРГС) Костянтин Костін, а потім директор фонду «Громадська думка» Олександр Ослон.

Співрозмовник, близький до Кремля, пов'язує труднощі при роботі над образом майбутнього з тим, що Фадєєв пішов у Громадську палату, Костін, за словами співрозмовника, з темою не впорався. Ослон проводить соціологічні дослідження з цієї теми, уточнив співрозмовник. Він додав, що вже знайдено новий куратор теми.

За словами іншого співрозмовника, близького до адміністрації президента, за кампанію в цілому відповідає перший заступник керівника адміністрації Сергій Кирієнко. Співрозмовник зазначив, що розробка цього питання може бути нескінченною. «Світ змінюється, змінюються обставини: коли все починалося, був «ворожий Обама», потім з'явився Трамп. Змінюється і внутрішній зміст документів. Якоїсь миті це зупиниться, щоб все перетворити на програму», - наводить видання його слова.

Ще один співрозмовник, близький до адміністрації президента, наголосив, що образ майбутнього має бути готовий до кінця вересня. За словами іншого - до початку кампанії в грудні. При цьому один зі співрозмовників зазначив, що оскільки кампанія не почалася, то питання про проблеми з роботою над образом майбутнього «не має сенсу».

Про те, що влада обговорює тему образу майбутнього Росії, яка може стати ключовою в президентській кампанії, «Ведомости» писали ще в квітні цього року.

РБК

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати