Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

26 день війни

Вже 26 днів Національна оперета України не бачить глядачів, але це не значить, що наш театр не працює
21 березня, 11:04

Кожен з нас обрав свій шлях до перемоги. Аби ми якомога швидше могли відкрити двері і показати вам відкладену прем’єру та інші наші вистави.

Хтось з колективу одразу записався до терОборони та до лав ЗСУ, хтось волонтерить в Києві чи в інших містах, долаючи тисячі кілометрів, аби доставити необхідне тим, хто цього потребує. Хтось співпрацює з міжнародними організаціями, щоб організувати резиденції, благодійні концерти, збір коштів для України.

І трохи конкретики.

Кошти від наших вистав були передані на потреби ЗСУ (а це понад двісті тисяч). Буде перемога – будуть і вистави.

Разом з партнером театру Олександром Порядченком організували евакуацію людей з Києва та області - а це понад тисячу людей; Телеграм канал кожного дня публікуємо оголошення про евакуацію та працює як волонтерський канал. Тож підписуйтесь і долучайтесь.

Нам вдалося зібрати та відправити на Київ кілька машин гуманітарної допомоги – дякую друзям та організаціям, які долучилися до цього. Робота триває і надалі.

Є домовленість з кількома країнами про організацію благодійних концертів за участі артистів Національної оперети – будемо збирати гроші для України. Про кожний буду писати окремо. Зараз конкретно відбуваються концерти в Польщі.

Про резиденцію в Паризькій філармонії вже писав, отримав багато повідомлень. Див.  «День» -Творча співдружність.

Хто пропустив ще маєте можливість долучитися.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати