Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Особливо «живий»!

Дев’ятнадцятий випуск глянцевого додатку «Маршрут №1» запитуйте у кіосках продажу преси, або ж замовляйте в інтернет-магазині «Дня»
15 квітня, 18:18

За три останні місяці понад 20 тисяч українців звернулися за допомогою до психологів. За словами спеціалістів, люди не встигають оговтатися від потрясінь: екрани телевізорів, монітори комп’ютерів, колонки радіоприймачів стали джерелом постійного «стресу». Звідси – підвищений рівень апатії, агресії і навіть хворобливості кожного, й у суспільстві загалом.

Поки що психологи не беруться прогнозувати: що буде далі? Як це постійне подразнення стресом відобразиться на загальному психологічному здоров’ї нації? У які суспільні наслідки виллється? А головне: хто і що може допомогти пережити труднощі так, щоб звільнити національний характер від менталітету жертви? Хто і що має надихнути нас на розвиток сильних рис характеру, а можливо – навчить позитивної експансії українського у світі, про яку на круглому столі в газеті «День» говорив екс-прем’єр-міністр України Євген Марчук?

Відповідь на ці запитання варто пошукати в  новому глянцевому додатку «Дня» «Маршрут №1  «Світу живого». Адже усі ці серйозні речі пов’язані зі світом наших почуттів і відчуттів, відкрити який здатні лише особливі провідники.

Чи не кожен з вас, мав змогу переконатися: хатні улюбленці рятують від нудьги і самотності. І часто саме вони виявляються поруч у найважчі моменти життя. Але чи задумувались ви, що, можливо, наші Мурчики та Барсики є ще й  добрими психологами, наставниками та тренерами? А ще ластівка, за вашим вікном, може навчити зібраності та організованості. Бузьки, біля дачі, – витримки та любові до рідного краю…

 «Уявіть, що замість безсистемного сміття по телевізору показували хоча б годину прямої трансляції прильоту птахів на рідну землю. І, можливо, тоді глядачі зрозуміли б, що насправді важливо, і що це набагато важливіше за «торохтіння» людей… Неможливо без хвилювання спостерігати, як худі й змучені птахи радіють рідним берегам.  Бачити, які сильні й правильні «програми» закладено у них природою… І ці картини та почуття здатні допомагати людям», – пише у своїй традиційній колонці головний редактор «Дня» Лариса Івшина.

До речі, а ви знали, що власники домашніх тварин у середньому живуть на 4-5 років довше за тих, у кого немає звіряток-улюбленців? 41% власників домашніх тварин в Україні тримають собак і 54% – кішок. А ваш котик продовжує вашу молодість, бо його муркотіння відбувається на частоті між 22 і 44 Гц, а вібрації з цією частотою прискорюють процес регенерації клітин...

Що слід знати, якщо берете домашніх тваринок із собою у подорож? Поради ветеринара: як і де вибирати «лапатого» та «хвостатого» друга? Правила першої зустрічі з домашнім улюбленцем. Хто живе вдома в олімпійської чемпіонки Яни Клочкової та які переговори веде зі своїм «малим Люком» письменниця адвокат і телеведуча Лариса ДЕНИСЕНКО? Це та ще багато цікавого і корисного ви довідаєтесь, придбавши цього тижня в кіосках продажу преси або ж замовивши в он-лайн магазині «Дня», новий випуск глянцевого додатку Маршрут №1.

І не забудьте цієї неділі привітати свого dog (собака – англійською) з Міжнародним британським днем собак: почастуйте чимось смачненьким і обов’язково почитайте з ним наш особливо «живий» Маршрут №1.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати