Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сенатор Джек РIД: «Ми також вчимося в українців»

Делегація Конгресу США відвідала Міжнародний центр миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ
03 вересня, 13:00

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки американські гості оглянули інфраструктуру військового містечка «Центральне». Вони побували в класі протидії саморобним вибуховим пристроям, ознайомилися з новим навчально-тренувальним комплексом із застосування засобів імітації стрільби MILES тощо.

Начальник Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук розповів учасникам іноземної делегації про можливості Міжнародного центру миротворчості та безпеки і перспективи його розвитку. Після чого іноземні гості ознайомилися з ходом та результатами проведення спільної підготовки підрозділів Національної гвардії України в рамках навчання «Фіарлес Гардіан-2015», що вже кілька місяців поспіль триває на Львівщині.

«Співробітництво Збройних сил США та України дають можливість готувати військових, які захищають не лише наші країни, а й кожного на планеті, — зазначив представник комітету з питань збройних сил сенатор Джек Рід. — Крім того, ми також вчимося в українців, адже вони мають практичний досвід участі в бойових діях, що є для нас надзвичайно корисним. Я впевнений, що ми в змозі допомогти Україні захистити себе». Фото надано Міністерством Оборони України.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати