Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Територія А» святкує ювілей

1 березня у «Кінопанорамі» відбудеться благодійний вечір «Вірю. Чекаю. Люблю»
24 лютого, 10:08

Нагадаємо, легендарний хіт-парад «Територія А» продовжує відзначати 20-річчя, організовуючи до ювілею двадцять благодійних акцій. За словами Анжеліки Рудницької, «перший день весни зустрічаємо із вірою і любов’ю. За участі відомих українських артистів, серед яких постійні учасники благочинних акцій «Території А» — Ілларія, Марина Одольська, Віктор Павлік, Дмитро Оскін, Костя Гнатенко, Артур Кульпович. Почесними гостями будуть українські захисники».

Окрасою вечора стане прем’єра нового кліпу Анжеліки Рудницької «Вірю» (музику написав Артур Кульпович, а вірші — Костя Гнатенко). Це історія українки, яка чекає коханого з війни. Вона живе звичним життям, де поряд із щоденними турботами, друзями, зустрічами — порожнеча, яку може заповнити лише повернення коханого. Усі її думки, емоції, молитви зосереджені на вірі, що Він повернеться. З ним у дім повернеться щастя, радість і любові стане ще більше. Кліп «Вірю» — це вдячність усім, хто не втрачає сподівання на те, що наші кохані повернуться додому з війни живими.

До речі, у програмі відбудеться зустріч із «кіборгом», який знявся у кліпі, аукціон, де буде виставлено сукню, в якій Анжеліка знімалася у відео, та буде представлена виставка художніх робіт Рудницької. Усі зібрані гроші від благодійного вечора буде передано на підтримку пораненого «кіборга» Дмитра Бондаря.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати