Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Аромалампи як витвір мистецтва

Унікальну виставку легендарних Lampe Berger буде представлено в Києві лише протягом трьох днів
27 листопада, 12:49

27 листопада в столичному торговельному центрі Домосфера відкриється виставка лімітованої колекції французького бренду Lampe Berger Paris, відомого співпрацею з такими французькими мануфактурами, як Lalique, Galle, Baccarat, Saint-Louis-d’Argental, Camille Tharaud.

Історія бренду Lampe Berger нараховує понад 110 років. 1898 року простий помічник аптекаря Моріс Берже створив першу лампу каталітичного горіння, яка дезінфікує повітря в закритому приміщенні. Винахід виявився настільки ефективним, корисним і потрібним, що за нього Моріс Берже був відзначений Орденом Почесного Легіону.

З того часу лампи Берже почали застосовувати в звичайних будинках для очищення повітря, ароматизації, а також для прикрашення інтер’єру. 1911 року в каталозі Lampe Berger було представлено всього лише три види ламп: дві моделі було виконано із скла, а третю — з кришталю. 1927 року асортимент ламп з більше ста різних моделей задовольняв будь-яким запитам: від найдешевшої із звичайного скла  до розкішної моделі з кришталю знаменитої фірми Baccarat.

Сьогодні про надзвичайну красу і високу якість продукції, що випускається, говорять самі за себе імена дизайнерів — Хілтон Мак Конніко, Режіс До, Жозеф Іньу, Давид Буланже, Шафік.

Мрію колекціонерів із усього світу тепер можна побачити і в Україні. Виставка відбувається під патронатом Lampe Berger Paris у партнерстві з бутиком Format DIO Art de la table. З 27 по 29 листопада можна помилуватися дизайнерською колекцією ламп Берже, а також познайомитися з новинками ламп і ароматів, випущених до новорічних свят. У суботу 28 листопада з 16 до 18 годин ТЦ Домосфера наповниться ароматами Lampe Berger і французьким шансоном від Croissant Band.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати