Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Срібло» і «бронзу» завоювали українці на «Новій хвилі»

28 липня, 17:36
ДОНЕЧЧАНИН В’ЯЧЕСЛАВ РИБІКОВ, ЯКИЙ ВИБОРОВ ТРЕТЄ МІСЦЕ НА «НОВІЙ ХВИЛІ-2014», ТА ГОСТЯ ФЕСТИВАЛЮ ДЖАМАЛА / ФОТО НАДАНО ПРЕС-СЛУЖБОЮ ТЕЛЕКАНАЛА «УКРАЇНА»

Переможницею XIII Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля-2014» у латвійському місті-курорті Юрмалі стала співачка з Грузії Нуца Бузаладзе. Друге і третє місце посіли конкурсанти з України — Вікторія Петрик (16-річна одеситка) і В’ячеслав Рибіков (23-річний хлопець із Донецька), повідомляє tsn.ua. Такого пісенний конкурс, який зазвичай стає святом російської пісні та російських виконавців, ще не бачив.

Цього року шоу було буквально просякнуте українським. Співак Іван Дорн першим із українських виконавців, вийшов на сцену залу «Дзінтарі» в чорній футболці із зображенням тризуба. Показово, що і музиканти артиста були в таких самих патріотичних футболках. Дорн виконав україномовну пісню групи «Скрябін» — «Танець пінгвіна». Потім Джамала, Ані Лорак, дует «Потап і Настя» у своїх концертних костюмах використовували синьо-жовту символіку, а за кулісами шоу, спілкуючись зі ЗМІ, тримали українські прапори.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати