Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Ставка на молодь

Михайло Фоменко оголосив список футболістів, викликаних до збірної
27 серпня, 11:46
ФОТО З САЙТА FFU.ORG.UA

Головний тренер національної збірної України з футболу Михайло Фоменко оприлюднив список футболістів, викликаних до головної команди країни. Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ. У матчах відбору до Євро-2016, які наша команда зіграє зі збірними Білорусі (5 вересня у Львові) та Словаччини (8 вересня у Жиліні), наставник команди буде розраховувати на таких гравців:

•  воротарі: Андрій П’ятов («Шахтар», Донецьк), Денис Бойко («Дніпро», Дніпропетровськ), Микита Шевченко («Зоря», Луганськ);

•  захисники: Артем Федецький («Дніпро», Дніпропетровськ), В’ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі — «Шахтар», Донецьк), Євген Хачеріді («Динамо», Київ), Андрій Пилявський («Зоря», Луганськ);

•  півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Сергій Рибалка (усі «Динамо», Київ), Руслан Ротань («Дніпро», Дніпропетровськ), Тарас Степаненко, Максим Малишев, Віктор Коваленко (усі «Шахтар», Донецьк), Руслан Малиновський («Зоря», Луганськ), Анатолій «Тимощук («Кайрат», Алмати, Казахстан), Євген Коноплянка («Севілья», Іспанія); нападники: Євген Селезньов («Дніпро», Дніпропетровськ), Пилип Будківський («Зоря», Луганськ), Артем Кравець («Динамо», Київ).

Відзначимо, що тренерський штаб у відповідальних матчах робить ставку не лише на досвідчених бійців збірної, а й на перспективну молодь, яка має усі шанси гучно заявити про себе. Зокрема, викликані до збірної Шевченко та Малиновський із «Зорі», а також 19-річний Коваленко з «Шахтаря».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати