Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Я – молодий, сучасний бібліотекар!»

Найкращі знімки фотоконкурсу МС УБА буде опубліковано в календарі на 2016 рік
23 липня, 16:56
«БІБЛІОТЕКАР ЖОВТНЯ» 2015 РІК НАТАЛІЯ ГРИЩЕНКО, СПІВРОБІТНИК ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ БІБЛІОТЕКИ ДЛЯ ЮНАЦТВА ІМ. В. МАЯКОВСЬКОГО / ФОТО НАДАНЕ ОДЕСЬКОЮ ОБЛАСНОЮ БІБЛІОТЕКОЮ ДЛЯ ЮНАЦТВА ІМ. В. МАЯКОВСЬКОГО

Бібліотекар — це професія для молодих, амбіційних та небайдужих людей. У цьому переконують фотографії, які в межах свого проекту вдалося зібрати Молодіжній секції Української бібліотечної асоціації. Торішній фотоконкурс «Я — молодий, сучасний бібліотекар» викликав чималий інтерес серед професійної спільноти, його результати активно обговорювали та коментували. Тож цього року вирішено було не зупинятися — умови конкурсу стали ще більш творчими. Організатори запропонували на вибір учасників декілька тематичних образів: лайт-версія (романтичний стиль), гламур (богема), казка, колорит (етнічний стиль), «пацанка», спорт (мілітарі, туризм), строгість (вчителька, бізнес-вумен). Одна людина може надіслати не більше трьох знімків. До конкурсу допускаються лише дійсні члени МС УБА. Світлини можна надсилати на адресу [email protected] до 31 серпня 2015 року. Детальні умови конкурсу шукайте на сайті МС УБА.

«Сучасний бібліотекар має бути інформаційно й технологічно освіченим, — розповідає в коментарі «Дню» голова Молодіжної секції УБА Оксана Бояринова. — Він повинен ділитися своїми знаннями та навичками з відвідувачами, бути відкритим до змін та ініціативним, згуртовувати довкола себе громаду. Сподіваємось, саме ці якості уособлюватимуть учасники конкурсу».

Шістьох переможців у процесі відкритого голосування оберуть користувачі Facebook, ще шість фоторобіт будуть відібрані адміністрацією «молодіжки» УБА. Світлини-переможці опублікують у фірмовому календарі на 2016 рік. Макет календаря буде надано для поширення всім бібліотекам країни. Крім того, організатори планують створити єдиний банк світлин на бібліотечну тематику, який можна буде використовувати для реалізації різноманітних проектів, пропагування культури читання тощо.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати