Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Україна наклала штрафи на російські авіакомпанії

01 серпня, 16:46
Фото Reuters

Державіаслужба України наклала на російські авіакомпанії стягнення у вигляді штрафів відповідно до законодавства України. Зазначається, що причиною такого рішення стало порушення правил і порядку використання повітряного простору України. Загальна сума штрафу складає 90 млн грн.

Штрафи накладаються на:

ВАТ Аерофлот - російські авіалінії складені 107 постанов про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 14 млн 552 тис. грн.

ТОВ Глобус, складені 45 постанов про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 6 млн 120 тис. грн.

ТОВ ПМА Шар інк Лтд, складені дві постанови про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

ВАТ Державна авіакомпанія 224 - льотний загін складено одну постанову про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 136 тис. грн.

Федеральне Державна бюджетна установа - спеціальний льотний загін Росія складено одну постанову про правопорушення в галузі цивільної авіації на загальну суму 136 тис. грн.

ВАТ Ак Барс Аеро, складено три постанови про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 408 тис. грн.

ВАТ Авіакомпанія РусДжет, складено три постанови про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 408 тис. грн.

ЗАТ Ред Вінгс, складені дві постанови про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

ТОВ Авіакомпанія ВІМ-АВІА, складені вісім постанов про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 1 млн 88 тис. грн.

ТОВ Авіапідприємства Газпромавіа, складені дві постанови про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

ТОВ Атран, складені дві постанови про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

ТОВ Авіакомпанія Центр-Південь, складені дві постанови про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.

ВАТ Авіакомпанія Уральські авіалінії, складені дві постанови про правопорушення у галузі цивільної авіації на загальну суму 272 тис. грн.


"Постанови направлені в Державну виконавчу службу України для їх примусового виконання в порядку, встановленому Законом України Про виконавче провадження", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 28 липня 2014 державними інспекторами складено понад 600 протоколів про правопорушення у галузі цивільної авіації на ВАТ Аерофлот - російські авіалінії на загальну суму більше 81 млн 600 тис. грн.

Нагадаємо, раніше найбільша російська авіакомпанія Аерофлот скасувала до 31 серпня рейси в Одесу і Дніпропетровськ, а до 25 жовтня - в Донецьк і Харків.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати