Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Грузія вимагатиме від Інтерполу оголосити Саакашвілі в розшук

01 серпня, 09:41

Головна прокуратура Грузії ще раз звернеться до Інтерполу з вимогою оголосити екс-президента країни Михайла Саакашвілі в міжнародний розшук. Про це повідомила в п'ятницю, 31 липня, прес-служба прокуратури.

"Згідно інформації, отриманої від національного центрального бюро Інтерполу МВС Грузії, генеральний секретаріат Інтерполу не прийняв позитивне рішення щодо оголошення в міжнародний розшук Михайла Саакашвілі. Також був скасований міжнародний розшук по червоному циркуляру відносно Давида Кезерашвілі (колишнього міністра оборони Грузії)", - йдеться в заяві.

Головна прокуратура Грузії планує звернутися до відповідного підрозділу Інтерполу і, спираючись на наявні докази, зажадати оголосити Михайла Саакашвілі в міжнародний розшук, а також відновити міжнародний розшук Давида Кезерашвілі.

Бюро Інтерполу в свою чергу вважає політично мотивованим ініційований владою Грузії пошук екс-президента країни, голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі.

У той же час компанія "Міленіум 2003", яку Глава Одеської ОДА Міхаел Саакашвілі звинуватив в монополії на послуги з розмитнення вантажів в Іллічівському порту, подає позов до Господарського суду міста Києва за поширення неправдивої інформації.

У позовній заяві "Міленіум 2003" вимагає визнати недостовірною інформацію щодо надання компанією брокерських послуг по розмитненню вантажів в Іллічівському порту і відносно власників компанії, а також зобов'язати відповідача спростувати раніше зроблену заяву.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати