Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Житомирщині в школі відкрили пам’ятні дошки двом випускникам, загиблим в зоні АТО

01 вересня, 20:47

Сьогодні після традиційних урочистостей з нагоди Дня знань у Ємільчинській школі, що на Житомирщині, відбулось  відкриття меморіальних дошок двом випускникам цього навчального закладу, які загинули в ході АТО – Юрію Макарчуку та Сергію Сагану.

Про це повідомляється на сайті Ємільчинської газети «Народна трибуна». Розповіді про молодих хлопців, їхню відвагу торкнули серце кожного з гостей та присутніх школярів, у очах багатьох стояли сльози. На заході мама Юрія Наталія Анатоліївна розповіла: “Щодня я молюсь за свого сина й за тих воїнів, які зараз знаходяться на Донбасі”.

Як зазначається на сайті «Книга пам’яті загиблих», Юрій Макарчук , 1992 року народження,сержант 30-ї окремої механізованої бригади, зник безвісті 8 серпня 2014 р. в ході ударно-пошукових дій БТГр бригади в районі с. Маринівка Шахтарського району Донецької області разом з солдатом О. Іщуком та солдатом С. Шепетьком. Юрій був упізнаний за експертизою ДНК,похований у смт Ємільчине Житомирської області.

Сергій Саган, 1982 року народження, сержант 30-ої окремої механізованої бригади, загинув 18 лютого 2015 р. під час артилерійського обстрілу поблизу міста Дебальцеве. В нього залишилися мати, дружина та двоє братів. Прощалися з воїном-захисником, який не дожив до ротації лише кілька тижнів, у Ємільчиному 23 лютого.

Оксана Климчук, Житомирська область

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати