Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Житомирському коледжі відкрили меморіальну дошку загиблому учаснику АТО

01 вересня, 16:15

Сьогодні у Житомирському торговельно-економічному коледжі Київського національного торговельно-економічного університету  на святковій лінійці з нагоди Дня знань відбулася урочиста церемонія відкриття меморіальної дошки пам’яті випускника закладу житомирянина Олега Черниша. Про це повідомляє управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.  

Олег  до участі в АТО  працював кухарем у столиці. Був мобілізований у серпні 2014 року. 30-річний військовослужбовець 95-ї аеромобільної бригади  молодший сержант Олег Черниш загинув  на сході країни під час оборони Донецького аеропорту в січні цього року.  В Олега залишилися батьки, брат, дружина і син.

 Указом Президента України № 311/2015 від 4 червня 2015 року «Про відзначення державними нагородами України» за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі  Олег Черниш нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

 

Оксана Климчук, Житомирська область

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати