Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Під час протесту проти будівництва у Києві поранили міліціїонера, – МВС

02 квітня, 00:15

Сьогодні біля новобудови на території Дніпровського району Києва зібралися люди, щоб зупинити будівництво. На будівельному майданчику пролунали постріли, в результаті чого постраждав правоохоронець, повідомляють у прес-службі МВС.

На місце події виїхали кілька слідчо-оперативних груп районного управління, наряди патрульної служби Дніпровського району, керівництво райуправління та столичного Главку міліції. Було виявлено групу радикально налаштованих осіб. Окрім цього, учасники акції протесту також зламали бетонний паркан навколо будівництва.

"Міліціонери на місці конфлікту затримали 5 осіб, в одного з них вилучили зброю. Всі вони доставлені до Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві. До того ж, на місці будівництва співробітники міліції блокували автомобіль, в якому знайшли зброю, а саме: автомат Калашникова, помпові рушниці, кілька десятків патронів. Вилучену зброю направлено на експертизу", - йдеться у повідомленні.

Співробітник міліції, який отримав поранення під час інциденту, доставлений до лікарняного закладу. Йому надається необхідна медична допомога.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати