Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Латвія допоможе з відновленням мовлення українських телеканалів

03 вересня, 10:44

Латвійська сторона підтвердила можливість передачі Україні декількох аналогових ТБ-передавачів для відновлення мовлення українських телеканалів. Таких домовленостей було досягнуто за результатами робочого візиту заступника міністра інформаційної політики України Тетяни Попової  до Латвії, повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики.

"МІП України все частіше отримує звернення громадян від дотичних областей до окупованих територій стосовно відсутності або погіршення мовлення українських телеканалів. Отримавши необхідне обладнання від іноземних партнерів, ми зможемо забезпечити обласні держадміністрації потужними передавачами та заповнимо "білі плями", які є в покритті українського мовлення", - сказала Попова.

В рамках відрядження заступник глави МІП провела переговори з директором Департаменту обслуговування інфраструктури латвійського державного Центру телерадіомовлення Марисом Руткисом та домовилася про отримання декількох потужних аналогових ТБ-передавачів для відновлення мовлення українських телеканалів. Вже розпочато процес документального супроводу.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати