Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Уряд оновив список непідконтрольних населених пунктів зони АТО

05 травня, 23:57
Фото Reuters

Кабінет міністрів затвердив переліки населених пунктів у Донецькій та Луганській областях на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження і тих, які розташовані на лінії зіткнення. Це визначено розпорядженням Кабміну №428-р від 5 травня, яким вносяться зміни у відповідний документ уряду, прийнятий у листопаді 2014 року.

Оновлений список населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження в Донецькій області: міста обласного значення Донецьк, Горлівка, Дебальцеве (крім Світлодарська та смт Миронівський), Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ, Ясинувата, Амвросіївський, Старобешівський, Шахтарський райони, а також частково Артемівський, Волноваський, Мар'їнський, Новоазовський, Тельманівський і Ясинуватський райони.

В Луганській – міста обласного значення Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ, Стаханов, а також Антрацитівський, Краснодонський, Лутугинський, Перевальський, Свердловський і Слов'яносербський райони).

Документом також затверджено список населених пунктів, розміщених на лінії зіткнення в Донецькій області, в тому числі міста обласного значення Авдіївка і Дзержинськ, населені пункти Світлодарськ, Миронівський, Сартана, Талаківка, Ломакине і низка населених пунктів в Артемівському, Волноваському, Мар'їнському та Ясинуватському районах.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати