Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Деканоїдзе повідомила про запуск соцопитування в обласних центрах наприкінці лютого

06 лютого, 20:06
Фото з Facebook Арсена Авакова

Голова національної поліції Хатія Деканоїдзе заявляє про запуск соціального опитування в кінці лютого. Про це вона заявила в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Наприклад, наприкінці лютого ми запускаємо дуже велике соціологічне опитування в усіх обласних центрах, у кожному місті. Ми вже домовляємося з нашими донорами, зокрема з ЄС, нам обіцяли, що вони будуть платити за послуги соцслужбам, за незалежні опитування. Це вкрай важливо. Ми запускаємо опитування, і ми розуміємо, наприклад, що реально в місті Х люди довіряють, або відсоток довіри ось такий", - заявила вона.

За її словами, необхідно створити нормальні умови роботи для поліцейських.

"За опитуванням співробітників, то це обов'язково. Тому що, якщо ми вимагаємо високих стандартів... Ви ж знаєте, що ми запустили процес переатестації, майже завершено. Я пізніше розповім. Ми вимагаємо високих стандартів. Ми вже впроваджували високі стандарти, коли почали патрульну службу. Люди вже звикли. Але якщо ми вимагаємо високих стандартів, ми повинні створити нормальні умови роботи для поліцейських. Ви ж розумієте", - уточнила вона.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати