Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ГПУ розслідує закупівлю рюкзаків для МВС та Нацгвардії

06 липня, 19:38

Перший заступник генпрокурора України Володимир Гузир на брифінгу підтвердив інформацію про розслідування за фактом можливих зловживань при виготовленні рюкзаків для МВС та Національної гвардії, передає “УНН”.

"Розпочато досудове розслідування за цими обставинами", - сказав В.Гузир.

Нагадаємо, у розслідуванні журналіста Романа Бочкали, який оприлюднив дані Вісника держзакупівель було зазначено, що Міністерство внутрішніх справ України закупило рюкзаки по 3 тис. грн за штуку на загальну суму 14,5 млн грн.

"МВС придбало рюкзаки по 3 тисячі гривень за штуку. На загальну суму 14,5 мільйона. Ми з'ясували це, вивчивши вісник тендерних закупівель. Ціна абсолютно божевільна. Я намагався знайти у відкритих джерелах рюкзаки за такою ціною, але мені це не вдалося. Не вдається так гривень на 500. Все що я бачив це на 500 дешевше", - зазначив журналіст.

Р.Бочкала також розповів, що звернувся до МВС із запитом про те, аби розібратися в ситуації із закупівленю рікзаків, але "Міністерство внутрішніх справ обмежилося ось цієї відпискою, ніж посіяло ще більше сумнівів".

"Щодо інформації про закупівлю Міністерством внутрішніх справ рюкзаків за нібито необґрунтованими (завищеними) цінами.

Дана інформація не відповідає дійсності, є свідомо спотвореною і спрямованою на дискредитацію керівництва МВС", - зазначив він.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати