Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Ужгороді громадському активісту підпалили автівку

07 серпня, 14:34
Фото з мережі Facebook

Автомобіль Юрія Світлика запалав цієї  ночі. Це не перший випадок підпалів автомобілів в обласному центрі Закарпаття, від вогню тут досить часто страждає транспорт відомих осіб.

Юрія Світлика у місті знають як борця за справедливість, він є активним учасником сесій міської ради, де разом з іншими активістами відстоює права громади. «Звичайно, я пов’язую цей інцидент зі своєю громадською діяльністю. Переконаний, що це наслідок, викликаний моєю активною позицією у протидії намірам нинішнього керівництва міста «роздерибанити» цінне нерухоме майно громади Ужгорода,  та участі у гучній справі магазину «Корзо», де ми з активістами допомагаємо повернути законним власникам їх приміщення. Правохоронці відреагували оперативно», - зазначив «Дню» Юрій Світлик.

За офіційною інформацією Ужгородського МВ УМВС, внаслідок пожежі пошкоджено передні сидіння та частину панелі приладів, а також задимлено салон.

 «Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк  від 3 до 10 років. Призначено ряд пожежо-технічних експертиз, після яких буде встановлена остаточна причина загорання автомобіля», - йдеться в офіційному повідомленні.

 

Вікторія Жуйко, Ужгород

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати