Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Опозиція чекає Пшонку з доповіддю у Верховній Раді

08 січня, 17:27

Опозиція вимагає від генерального прокурора України Віктора Пшонки виступити у Верховній Раді з доповіддю про процес розслідування побиття учасників Євромайдану, журналістки Тетяни Чорновол, а також переслідування громадських активістів.

"Ми вимагаємо, щоб генпрокурор прийшов до Верховної Ради. Це було усне запрошення генпрокурора, і всю процедуру, я впевнений, (пройдемо - ред.) зможемо офіційне запрошення надіслати генпрокурору від Верховної Ради", - сказав лідер партії "УДАР" Віталій Кличко журналістам після зустрічі опозиційних народних депутатів з генпрокурором в середу в Києві.

Кличко розповів, що на зустрічі обговорюються питання припинення переслідування громадських активістів, які беруть участь у масових демонстраціях, питання тиску на представників партії і невиконання закону про амністію.

На думку Кличка, в парламенті також повинні виступити міністр внутрішніх справ України та голова СБУ з доповідями щодо процесу розслідування побиття студентів, журналістки Т.Чорновол, а також поясненнями щодо закону про амністію.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати