Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З початку доби бойовики 18 разів обстріляли позиції сил АТО, - штаб

09 лютого, 18:55
Фото Reuters

Протягом дня бойовики незаконних збройних формувань продовжували обстріли позицій сил АТО. З початку доби терористи 18 разів відкривали вогонь по наших опорних пунктах, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Українські укріплення в районі Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, були обстріляні з великокаліберних кулеметів, зенітної установки та міномету калібру 82 мм.

З гранатометів та стрілецької зброї противник вів вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України в Пісках та Опитному. А в Авдіївці бойовики обстріляли наші позиції з БМП.

Найгарячіше було в районі Мар’їнки, де російські найманці вісім разів відкривали вогонь по наших укріпленнях. Тут ворог застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети.

На Маріупольському напрямку наш опорний пункт недолік Водяного бойовики обстріляли з гранатомету.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що збройні сили Російської Федерації з проросійськими бойовиками проводять активну підготовку до агресивних бойових дій проти України.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 годину 09 лютого 2016 року:Протягом дня бойовики незаконних збройних ф...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 лютого 2016 р.
 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати