Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Тягнибок попереджає про агентів влади, що зводять нанівець Майдан

10 січня, 10:22

На Майдан засилають "красномовних агентів" влади, які поширюють чергові заклики про безпартійність та безпорадність протестів,  заявляє голова "Свободи" Олег Тягнибок, який вважає такі дії "вже перевіреною технологією Банкової".

Влада використовує провокаторів, які поширюють інформацію про необхідність відокремлення політичного та громадського секторів протестного руху, поразку та безперспективність подальшої боротьби.

"Сюди засилають вельми красномовних агентів, які вміють легко втиратися в довіру. Ці люди з посмішкою дуже гарно описують, що опозиція "зливає" Майдан, закликають їхати додому та припиняти боротьбу", - цитує Тягнибока прес-служба "Свободи".

"Якщо ви чуєте подібне – знайте, що перед вами провокатор. Чиніть таким людям спротив", – закликав він.

Тягнибок навів низку прикладів, коли влада, використовуючи такі ж технології, зводила нанівець протести афганців та чорнобильців, студентів, підприємців.

"Зараз не час висувати одне одному ультиматуми та вимоги. Якщо ми не будемо єдиними – наша боротьба не матиме результату", – наголосив він.

Нагадаємо, у четвер Громадська рада Майдану висунула опозиції ультиматум з вимогою визначити єдиного кандидата у першому турі президентських виборів 2015 року і добитись розпуску парламенту.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати