Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

"Укрпошту" оштрафували на три мільйони гривень

12 лютого, 10:42

Державна фінансова інспекція під час ревізії на «Укрпошті» виявила порушень майже на 3,16 мільйона гривень. «Під час ревізії фінансово-господарської діяльності Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» (УДППЗ «Укрпошта») та його структурних підрозділів працівники Держфінінспекції України виявили фінансових порушень, що призвели до недоотримання та втрат фінансових ресурсів, на суму 3,16 мільйона гривень.

Під час ревізії було перевірено діяльність підприємства з 01.04.2012 по 31.08.2013», повідомляють в прес-службі Держфінінспекції. Відтак, наприклад, через завищення 33 підрядними організаціями вартості та обсягів виконаних ремонтно-будівельних робіт УДППЗ «Укрпошта» зазнало збитків на 751,7 тисячі гривень.

Безпідставне й завищене нарахування премій, різноманітних надбавок і доплат призвело до зайвих витрат під час виплати заробітної плати на суму 519,7 тисячі гривень. А понаднормове списання паливно-мастильних та будівельних матеріалів завдало підприємству збитків на 590 тисяч гривень.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати