Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«5 канал» покаже невідомого нікому Скрябіна

13 лютого, 22:39

Завтра, 14 лютого, о 10:10 «5 канал» презентує ексклюзивний спецвипуск передачі «Кордон держави», присвячений іконі українського року - лідеру гурту «Скрябін» - Андрію Кузьменку.

У кожного українця - свій Кузьма. Такою він був людиною...своїм для кожного. «5 канал» покаже невідомого нікому Андрія Кузьменка – Скрябіна - людину кордону.

Щодня сотні тисяч людей перетинають кордон, тисячі працюють на ньому. Це їхня робота, лінія фронту, їхній дім. Але цей випуск програми присвячений лише одній людині - людині, яка назавжди залишиться для українських прикордонників товаришем і побратимом.

Створений за один день у 2010 році, спецвипуск програми «Кордон держави», у якому Андрій Кузьменко став ведучим, розкриє не лише специфіку служби захисників державного кордону, але й покаже унікальні кадри зі зйомок за участі Кузьми, які ще жодного разу не були в ефірі.

«Дитинство Кузьми пройшло неподалечку від державного кордону. Ставши музикантом, він часто долав його під час гастролей та подорожей. Кордон не був для нього парканом – а, скоріше, поєднував Кузьму  зі всім  світом. Він з радістю погодився взяти участь у програмі. Здавалося б, бунтарська натура старого панка не повинна була вписатися у строго регламентоване життя кордону. Натомість, вже за кілька хвилин Андрій став для прикордонників своїм. Він завжди був і буде людиною кордону», - згадує тодішній керівник творчої групи програми Вадим Крутій.

Дивіться у неділю, о 10:10, на «5 каналі» ексклюзивний спецвипуск передачі «Кордон держави», присвячений лідеру гурту «Скрябін» - Андрію Кузьменку.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати